Sound

Geluid kan nu echt onzichtbaar zijn, waarom zou je luidsprekers moeten zien?

Architecten en interieurontwerpers vragen al lang om echt onzichtbare oplossingen.
Inbouwluidsprekers voor wanden, plafonds en meubels zijn al lange tijd beschikbaar, maar daar moest altijd een rooster of doek voor worden geplaatst. Dit hoeft niet meer met het revolutionaire Invisible Sound Solutions® luidsprekersysteem.

Het Invisible Sound Solutions® luidsprekersysteem maakt van muren, wanden, plafonds of meubels uitmuntende geluidsobjecten, zonder genoegen te hoeven nemen met compromissen op het gebied van de geluidskwaliteit of het ontwerp.
Een geheel nieuwe luidsprekertechniek is nu voorhanden, de Invisible Sound Solutions® luidsprekers brengen geluidsweergave technologie, architectuur en creativiteit dichter bij elkaar dan ooit te voren.

Invisible Sound Solutions® biedt flexibele mogelijkheden op audiotechnologisch gebied

Wij willen onze techniek en service graag ten dienste stellen van uw creativiteit.
Geef uw creatieve ideeën de vrije ruimte, en houd in uw projecten al in een vroeg stadium rekening met het inbouwen van de Invisible Sound Solutions® luidsprekers om optimale integratie te waarborgen.
Wij combineren maximale geluidskwaliteit met onzichtbaarheid, waar dan ook! Of het nu om een stereo HiFi systeem in uw huiskamer gaat, of een Home Cinema systeem maakt niet uit.

Dit luidsprekersysteem is ook zeer geschikt in restaurants, bars, beursstands, of ingebouwd in uw keuken of badkamer, en natuurlijk is ook het gebruik in renovatieprojecten van historische monumenten een fantastische optie.
Het front van de Invisible Sound Solutions® luidsprekers is naar wens af te werken met bijvoorbeeld behang, schilderwerk, of fineer, maar kan desgewenst ook gestukadoord worden.
Voor inbouw in meubels bieden wij speciaal op maat gemaakte units voor de onzichtbare speakers.